27 Ağu 2011

Hakkımızda

Tutarca: TDK'ya göre karın ağrısı demek imiş. Bunu önce araştırıp sonra böyle bir isimde karar kılmadık. Öncelikle tutarca.blogspot.com aldık daha sonra TDK'daki anlamına baktık

Asıl olarak bizim Tutarca ismini kullanmamızdaki amac; tuttuğunu koparması manasına getirmekti. Ama gördük ki karın ağrısı gibi bir sloganımızda olurmuş. Neresinden bakarsanız bakın iyi denk getirmişiz. :)


Tutarca, bilgiyi insanlara yormadan ulaştırmayı kendisine ilke edinmiş bir ekipten oluşmaktadır. Günümüzde birçok blog olsun diğer siteler olsun ki biz bunların hepsine birden web sitesi diyoruz (siz ne diyorsunuz bilmiyoruz), siteye girer girmez kendi başına açılan sayfalar, makalenin içerisinde makaleden çok reklamın dönüyor olması velhasıl kelam insanın gözünü yormadan başka bir işe yaramayan reklam kutularının cirit attığı bir ortam var. Çok iyi olan isim yapmış siteleri tenzih ediyorum. onlar zaten ne yaparlarsa sonuna kadar hak ediyorlar. Ama daha yeni filizlenmiş bir blog sitesi sağına soluna içene dışına içerikten çok reklam zımbırtısı koyunca insan kendisini çöplükte gibi hissediyor.

Biz Tutarca ekibi olarak henüz bir reklam vesaire blogumuzda yayınlamıyoruz, muhtemelen de yayınlamayacağız! yayınlasak bile bu sizleri rahatsız etmeyecek bir yerde olur kesinlikle.

Neler yazacağız: Şu yukarıda ki menü başlıkları altında ki bilgi birikimlerimizi nacizane olarak aktarmaya ve faydalı olmaya çalışacağız...


Her ne kadar çoğul konuşmuş olsak da, tek kişilik nacizane bir kadromuz var...



0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı "Anonim" seçerek, biyere giriş falan yapmadan da direk yapabilirsiniz...